Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bij de keuze van een hypotheek is de rentestand van groot beland
  Ik sluit lenen niet altijd uit maar uw opvatting snijdt beslist geen hout
  Elke gehuwde echtgenoot geniet een vrijstelling van 167

Particuliere en zakelijke financiering en ontwikkeling van vastgoed.

Vastgoed Financiering

Projectontwikkelaar die restaureert, renoveert, beheert, verkoopt en verhuurt in Haarlem en omgeving. Willem van Leeuwen, voorzitter van Aedes in een nieuwsbericht. Realiseert onderscheidende projecten door de aanwezigheid van vakkennis, financiŽle kracht, creativiteit en betrokkenheid op vele fronten. Nederlandse stichting, gespecialiseerd in de ontwikkeling, realisatie en technisch beheer van aangepaste woonvormen voor ouderen met een zorgvraag. Projectontwikkelaar gespecialiseerd in woningbouw regio Utrecht. Bouwfons biedt ruimte voor wonen, werken en winkelen. Bedrijfsgegevens, overzicht van projecten en persberichten. Wij zijn ondernemend, integer en gericht op samenwerking.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.