Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Zou Barney eigenlijk snappen dat er een tijd is van komen en een tijd van gaan
  De bovenvermelde rentepercentages zijn op jaarbasis gequoteerd
  Wij stellen immers een groot aantal obligaties voor in alle belangrijke munten

Overzicht van verenigingen, comissies, toezichthouders en garanties m.

Hypotheek Overzicht

Overzicht van taxatie aanbieders, of stel zelf de actuele waarde van uw woning vast. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Als u nu een goede hypotheek kiest, heeft u daar in de toekomst financieel voordeel van. Informatie over hoe voordelig en snel uw huis te verkopen, met of zonder hulp van een makelaar. Aanbieders van een tweede hypotheek, bekijk de voordelen en ontvang de beste offerte. Voor deze verzekering bent u maandelijks premie verschuldigd. Overzicht van verenigingen, comissies, toezichthouders en garanties m. Laat u adviseren over uw hypotheekkeuze, hypotheekadvies. Het omgekeerde is het geval indien u de looptijd langer dan 30 jaar neemt. Dit is fiscaal gunstig omdat dit niet ten koste gaat van uw belastingaftrek.

Over het bedrag krijgt u doorgaans dezelfde rente vergoed als de te betalen hypotheekrente. In het programma kunt u voor de eerste 6 polisjaren extra premiestortingen ingeven. Tenslotte krijgt u een overzicht van de maximale premiestortingen. Over notariskosten hebben we al volop geschreven, en de andere kosten zijn wel te overzien. Bekijk de laagste hypotheekrente tarieven, en kies de aanbieder met de laagste rente. Een kortere looptijd resulteert wel in hogere netto maandlasten. Alles over hypotheken, aanbieders, vergelijken en de verschillende hypotheekvormen. Om het allemaal wat overzichtelijker te maken hebben we de meest voorkomende vragen voor u op een rijtje gezet.

Een spaarhypotheek is gekoppeld aan een levensverzekering. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Uitgebreid overzicht van aanbieders en bemiddelaars van hypotheken in Nederland. De maandlasten worden weer opnieuw berekend zonder extra premiestortingen dus. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Het is meer dan alleen een geldlening om uw woning te financieren. Alle hypotheekrente tarieven van alle geldverstrekkers banken en verzekeraars in Nederland voor een hypotheek lening. Een passende hypotheek kiezen valt tegenwoordig niet mee. Met de spaarpremie en de extra premiestortingen wordt de spaarpot opgebouwd. Het rentepercentage dat u als vergoeding moet betalen. Is het oversluiten van uw hypotheek nu wel interessant? Doe hier één van de vele testen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.