Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Voor het niet gedekte percentage dat door de bank op de exporteur wordt overgedragen mag de exp
  Goesting aan de Markt in Wageningen is dagelijks geopend
  Onafhankelijk krediet en hypotheekadvies krijg je alleen bij krediet

Overzicht van soorten korte leningen en kredieten op afbetaling.

Goedkoop Lening

Het leven is er om van te genieten en de KredietService Goedkoop lenen helpt U daarbij. Collactive, Active in Credit Management, Incasso, Debiteurenbeheer en Detachering. Blauwe Vlag garandeert u een badplaats die geen gevaar oplevert voor uw gezondheid. Meteen info in detail over voordelig lenen? KredietService is al jarenlang expert in voordelig lenen. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger.

Het is niet gemakkelijk om werk en gezin te combineren. Voor elke KredietService voordelig lenen kan u rekenen op persoonlijk, professioneel advies en een snelle binnen 1 uur!, objectieve beslissing. Een eigen woning kopen spreekt niet vanzelf, zeker als u over een bescheiden inkomen beschikt. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.