Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Rente of interest is een vergoeding voor het gebruik van krediet
  Samengevat heb je op deze manier de vertrouwde woonlening de aanlokkelijke lange termijn rendem
  Verzekeringen worden vaak naast een krediet gesloten

Overzicht van de hypotheekrente van geldverstrekkers in Nederland.

Www Hypotheekrente

Online uw hypotheekofferte en hypotheekrente vergelijken doet u bij . Het gaat daarbij vooral om eigen huizen, spaargelden en beleggingen, zoals aandelen in beursgenoteerde bedrijven en beleggingsfondsen. Hypotheek servicedesk gegarandeerd de goedkoopste, lage hypotheekrente, oversluiten hypotheek. Een woordvoerder van het ministerie van FinanciŽn zegt blij te zijn met de uitspraak. Overzicht van de hypotheekrente van geldverstrekkers in Nederland. Doen zij dat niet, dan zijn zij in eigen land verplicht accijns te betalen.

Hypotheek rentetarieven, hypotheekrente overzicht, goedkope . Dat is goed voor Europese exporteurs, die hun producten goedkoper in de Verenigde Staten kunnen afzetten. Wilt u liever een persoonlijk hypotheekrente advies, ga dan naar onze renteadvies module. Volgens hem loopt de Russische staat door mismanagement 10 miljard dollar mis. Het gevolg van de vlucht in staatsobligaties en dus de toenemende schaarste aan staatspapier betekent een stijging van de hypotheekrente. Begin augustus werd de rente nog met een kwart procentpunt verhoogd. Hypotheekrente de rente die u gedurende het jaar betaalt voor de eigenwoningschuld die u heeft afgesloten voor het kopen van uw woning of de verbetering of het onderhoud van uw woning.

De percentages genoemd in dit overzicht hebben een beperkte geldigheidsduur; derhalve kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Op de Amsterdamse effectenbeurs won het aandeel 12 eurocent op 25,78 euro. Bovendien zijn huizenkopers vaker bereid de vraagprijs op tafel te leggen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.