Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het bijzondere van de spaarhypotheek is dat bij een verhoging of verlaging van de hypotheekrent
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Kredietkaart met snel en voordelig krediet

Over vier jaar leidt de afschaffing van de vervolguitkering tot enige besparing voor de Stichting.

Stichting Financiering Voortzetting

Op eigen kosten uw pensioenopbouw voortzetten, is ook een mogelijkheid. De huidige samenstelling vloeit voort uit de ALM-studies. Beleggingseenheid in een levensverzekering, waarbij het verzekerde kapitaal afhankelijk is van een belegging in een beleggingsfonds. Informatiebijeenkomsten voor recent ontslagen leden. Het aantal werklozen met een WW-uitkering zal aan het einde van dit jaar dalen tot 193. Omtrent de omvang in de komende jaren zijn nauwelijks uitspraken te doen. Raadpleeg een pensioendeskundige alvorens waardeoverdracht te plegen. Als gevolg van het ontslag kunt u pensioenschade lijden. Of waardeoverdracht verstandig is, hangt van vele factoren af.

In de jaren negentig was er per saldo sprake van een vermogenstoename c. Het gaat dus om de koersgevoeligheid van de totale portefeuille. In de berekening van de hoogte van de gouden handdruk of ontslagvergoeding wordt binnen de kantonrechters formule geen rekening gehouden met pensioenschade, terwijl u wel degelijk pensioenschade kunt oplopen. In de institute cargo clauses heet deze uitsluiting strikes exclusion clause. De term wordt evenwel in ruimere zin gebruikt ter aanduiding van vrij van oorlogsmolest. Klanten zijn tevreden over de wijze waarop zij worden behandeld en zijn enthousiast over de klantgerichtheid en deskundigheid van de Arbeidsadviseur. Vrijstelling van de sollicitatieplicht voor oudere Vrijwilligerswerk en mantelzorg zijn van groot belang voor onze samenleving.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.