Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De koopsom van een nieuwbouwwoning wordt betaald in termijnen
  De maandelijkse lasten hangen onder andere af van het type lening en het gewenste leenbedrag
  Het vinden van een geschikte hypotheekadviseur blijkt vaak lastig

Organisatie die hulp biedt aan mensen met problematische schulden en onbetaalbare leningen.

Leningen

In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Huizenbezitters die in financiƫle problemen komen en geldverstrekkers zouden samen miljoenen euro kunnen besparen als het veilingsysteem voor woningen van wanbetalers helderder wordt gemaakt. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Tevens staan daar uw persoonlijke gegevens in en een geldigheidsduur. Uw eigen PlusPunt financieel adviseur stelt voor u de beste persoonijke lening samen. Actuele nieuwsberichten uit de media over hypotheken. Bereken online uw maximale lening en vraag een offerte aan. Deze ontvangt u overigens veelal standaard bij de bevestiging van het krediet. Bevat algemene informatie over de werking van deze instantie en het antwoord op de meest gestelde. Geef het voorbeeldbestand een naam en sla hem op uw in uw eigen computer.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.