Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De trial voor Faculty of 1000 Medicine is verlengd tot 16 april 2007
  Banken beloven de hoogst mogelijke rente voor spaargeld
  Een unieke spaarrekening speciaal voor kleinkinderen

Op zo'n moment is met spoed geld lenen de enige keuze.

Goedkoper Lenen

Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. In het laatste geval wordt er gespaard of belegd via een verzekering of een losse rekening. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Indien deze onnodig is, kan deze wellicht worden verwijderd. Het is verplicht tenminste één telefoonnummer in te vullen. Er wordt een variabele rente betaald over het opgenomen deel en aflossen is boetevrij. De rente van een persoonlijke lening is doorgaans hoger dan de rente van een doorlopend krediet. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen.

Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.