Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Verbouw uw huis tegen een rente die even aantrekkelijk is als uw nieuw interieur
  De levensloopwijzer berekent dan wat u straks aan verlof kunt betalen
  Er kunnen bijgevolg verschillende Babyrekeningen geopend worden voor het kindje

Op het volgende scherm tonen wij u de aanbieders met de hoogste spaarrente.

Spaarrente Vergelijking

Een termijndeposito heeft een looptijd vari?nd van 1 tot 12 maanden. Alle Hypotheekrentes Vergelijken! Snelle Offerte, Lage Maandlasten. In beiden gevallen mag u tijdens de overeengekomen periode het spaargeld niet opnemen, tenzij u bereid bent om een flinke boeterente te betalen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

MisterMoney nieuws over lenen, hypotheken, pensioen en verzekeringen. Beleggen; iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar niet iedereen weet wat het precies is.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.