Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ook dan geldt dat na het verstrijken van de wettelijke of afgesproken termijn de afgesproken re
  Reden is de rente op de kapitaalmarkt die al een aantal weken stijgt
  Bekijk ook de ontwikkeling van de huizenprijzen in de afgelopen jaren

Op deze manier krijgt u makkelijk een beeld van welke lening bij u past.

Makkelijk Geld Lenen

Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Houd jullie uitgaven voor de bruiloft bij op de Online Weddingplanner van Planyourwedding. Een doorlopend krediet is handig wanneer u een grote uitgave moet doen en niet precies weet hoeveel geld u hiervoor nodig heeft. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze.

Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Met lening krediet kunt u bijna geen risico met zich meebrengen als u kiest voor een goede geldverstrekkers. De gehele looptijd hetzelfde vaste lage bedrag per maand. Op deze manier krijgt u makkelijk een beeld van welke lening bij u past. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.