Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ze trok zich een jaar terug en wilde een normaal huiselijk leven leiden
  Dit is de brief voor deelnemers aan het pensioenfonds
  Internet staat vol over een voordelige lening of goedkoop geld lenen

Op de tweede plaats is er het vermogen dat opgebouwd werd door sparen.

Sparen Hoge Rente

Een hoge interest en uw geld onmiddellijk beschikbaar. Ouders kunnen al vóór de geboorte het rekeningnummer van de Babyrekening reserveren. De houder kan ervoor opteren om de rente te laten kapitaliseren of jaarlijks te laten uitkeren. Maak ook even kennis met het Junior Invest Plan, de spaarverzekering, waarmee u een kapitaal kan opbouwen voor een kind of kleinkind. De Babyrekening is bijzonder aangepast voor Automatisch sparen. De Babyrekening wordt op de naam van het kind geopend door de ouders of de grootouders.

Zeker omdat deze uitzonderlijk hoge premies geen tijdelijke promotionele actie zijn maar vast verbonden aan de Babyrekening. Gedurende 2 jaar blijft de Babyrekening bovendien de gedroomde bestemming voor de cadeautjes ter gelegenheid van het doopfeest, de eerste verjaardag. Het kapitaal van uw kleinkind groeit bijna ongemerkt wanneer u ervoor kiest om automatisch te sparen. Er kunnen bijgevolg verschillende Babyrekeningen geopend worden voor het kindje. De Babyrekening vergoedt een aantrekkelijke rente over het volledige tegoed. De huidige jeugd is geboren nadat het grootste kwaad al geschied was. Op de tweede plaats is er het vermogen dat opgebouwd werd door sparen. Wie wil sparen voor zijn of haar kleinkind, wordt voortaan op zijn wenken bediend door de Babyrekening. Beperking van de inflatie verwacht op middellange termijn globalisering, sterke concurrentie op de prijzen van goederen en diensten, technologische vooruitgang, conjunturele vertraging,. Het is niet negatief voor aandelen, want het tweede is noodzakelijk. In Europa heerste gisteren een opperbeste stemming die de beurzen naar vijfjarige toppen bracht.

Schrijf u nu in om lid te worden van onze vereniging. Met het gevaar van negatieve selectie wordt het volgende bedoeld. In necessariis unitas, in dubiis libertas, in omnibus caritas. Die pakt tot de 2de verjaardag van het kind uit met een héél aantrekkelijke opbrengst. Vooral de horeca is verantwoordelijk voor de trendbreuk. Nog anderen verkondigen de gevaarlijkste drogredenering. Op de 18de, 21ste of 24ste verjaardag van het kind wordt dit uitgekeerd.

Bij inschrijving kan er bovendien voor geopteerd worden om het totale bedrag uit te splitsen in schijven. Elke maand of om de drie maanden wordt er een vast bedrag van uw keuze overgeschreven van uw Zichtrekening naar de Babyrekening van het kind. Krachtige bronnen ondersteunen de Staatsleningen sterke vraag door institutionele beleggers, spaaroverschot van de Groeilanden vloeit naar de markten,. Lagere Amerikaanse woningprijzen wegen op de groei, maar ook op de inflatie. Een unieke spaarrekening speciaal voor kleinkinderen. Ons natie-gevoel is vrij laag, zo merken we al lange tijd. Zo kan het meegedeeld worden op het geboortekaartje. Collactive, Active in Credit Management, Incasso, Debiteurenbeheer en Detachering.

Ons land heeft de afgelopen maanden een zeer ernstige waardencrisis doorgemaakt. EuRoparco Corporate verbetert het rendement van uw liquiditeiten aanzienlijk. Voor het eerst in vijf maanden is het aantal faillissementen gestegen. Europese Unie, waaraan steeds belangrijker bevoegdheden worden overgedragen. We moeten hier even opletten voor onzuiver taalgebruik. De cadeaucheque Babyrekening, praktisch en geïnspireerd . Met Direct Banking kan u gemakkelijk uw Top-Interest spaarrekening online of per telefoon beheren.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.