Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Meer nog in bedrag koopt u evenveel maar u koopt veel meer units aan wanneer zij relatief goedk
  Ik sluit lenen niet altijd uit maar uw opvatting snijdt beslist geen hout
  Staat in voor boekhouding en woonkrediet te Nieuwerkerken

Ook een spaarpot voor later, bekijk dan ons spaar rente overzicht voor hoge spaarrentes.

Spaarrente Overzicht

In de speurtocht naar een hoog spaarrente tarief in combinatie met zekerheid kan spaarvastgoed. Naast de ruime voorraad aan informatie is er ook de mogelijkheid gebruik te maken van persoonlijke begeleiding bij de aankoop van uw huurhuis. Ieder jaar in februari wordt u spaargeld gebruikt voor de aankoop van participaties in het woonwinkelfonds. Hier vindt u alle informatie voor werkgever en werknemer.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.