Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Onze specialisten onderhandelden reeds over de rentevoeten en dat zijn de tarieven die u automa
  Naast de koopsom brengt de aanschaf van een (tweede) huis in Spanje nog een aantal extra kosten
  De makkelijke vorm van sparen tegen een vaste rente

Ook als u nog geen klant bent bij PrimeLine zit u hier goed.

Een Lening

Vrij opneembaar en aflosbaar krediet tot een overeengekomen maximum. Hiernaast kunt u uitrekenen hoe hoog het bedrag is dat u kunt lenen op basis van uw inkomen. Als je binnen je onderneming een nieuw idee ten uitvoer wilt brengen zul je vaak geld nodig hebben. Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. Dus bedrijven die geen artikelen verkopen, kunnen met de voorraden geen dekking geven. Hoogte van de rente is vaak afhankeleijk van het limiet. Dit is een doorlopend krediet met uw woning als onderpand. Wanneer het om hypotheken gaat, denken vele mensen wel aan oversluiten van de lening, zodra de rente lager staat. Hiernaast kunt u berekenen hoe hoog het bedrag is dat u kunt lenen op basis van uw inkomen.

Een grote uitgave of gewoon wat geld achter de hand hebben? U bent bij PrimeLine altijd aan het juiste adres. Op 25 en 26 augustus vindt er technisch onderhoud plaats aan onze systemen. Ook als u nog geen klant bent bij PrimeLine zit u hier goed. Voor de maandlasten van het Post Direct Krediet kunt u de tabel raadplegen. Dat zijn de voordelen van de nieuwe Europese richtlijn voor leningen. Je leveranciers gaan er alles aan doen hun geld terug te krijgen wat zelfs het einde van je onderneming kan betekenen. Ook kijken de banken naar de leeftijd van de aanvrager, ook daar geven ze geen antwoord op, want dan kunnen ze voor de rechter worden gedaagd. Vele kleine leningen oversluiten naar één grotere is vaak verstandig, maar let daarbij wel op bovengenoemde aandachtspunten. Maar vaak is de nieuwe rente inclusief boete goedkoper dan huidige maximale wettelijke rente die voor allerlei kredieten geldt. Schuif de blauwe blokjes naar rechts, zodat uw netto inkomen en woonlasten weergegeven worden.

Lees de reviews maar eens op Kassa en Radar over de praktijken van bovengenoemde firma's. Bij onvolledige informatie kunnen wij u niet goed van dienst zijn. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Balkenende en vriendje Bos kunnen wel promoten dat ouderen maar zelfstandige ondernemers moeten worden, helaas aan de andere kant hebben ze dit onmogelijk gemaakt. Schuif hiernaast het blauwe blokje naar rechts en zie wat uw maandlasten zijn bij verschillende leenbedragen. Maar wat kan je anders van deze onbekwame ministers verwachten. Maar hoe kom je aan geld? Welke mogelijkheden zijn er als MKB'er? méér.

Banken zijn daar niet echt eerlijk in, want ze wijzen de aanvragers niet op dit besluit. Of heeft u gewoon wat extra geld nodig om die mooie keuken te kopen of eindelijk eigenaar te worden van die flitsende auto. Wanneer je als ondernemer je schulden niet of moeilijk kunt terugbetalen is dat niet prettig. Het krediet is afhankelijk van de waarde van uw woning.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.