Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Niet alle rentes zijn hetzelfde
  Vul on line uw aanvraag in voor gepersonaliseerd advies voordelig lenen
  Invoeringswet Wfsv vinden hun weerslag in artikel 3

Onze specialisten selecteerden voor u de beste formules van andere instellingen.

Beste Rente

Onze specialisten onderhandelden reeds over de rentevoeten en dat zijn de tarieven die u automatisch geniet. Hoe inschrijven ? Inschrijven kan het hele jaar door. Ook een daling van de munt ten opzichte van de munt waar de consumptie in gedaan wordt, kan er voor zorgen dat een hogere rente teniet gedaan wordt. Tegen deze achtergrond blijven op korte termijn spanningen op de rendementen mogelijk. Onze specialisten selecteerden voor u de beste formules van andere instellingen. Een spaarreserve zou u toelaten deze projecten te realiseren. Koken met een tajineOoit al met een tajine gekookt of tajine gegeten? Wij leggen je uit hoe je. Handige online rekenmachine voor al uw berekeningen. In sommige situaties is het interessant om een belegging in vreemde valuta te overwegen. Dit zal afhangen van uw leeftijd en van het verzekerd kapitaal.

Dat zou zeker het geval zijn indien de inflatie negatief zou verrassen door hoog te blijven of indien de groei positief zou verrassen door minder te dalen dan verwacht. Marnixlaan 13-15 te 1000 Brussel, tussenpersoon in hypothecaire leningen en verzekeringen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.