Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoogste tijd voor een belasting op milieuhysterische uitspraken
  Iedere maand betaal je een deel van deze lening terug
  Voor woningen gebouwd in het kader van de alternatieve financiering gelden de inkomstenbarema~s

Onze specialisten onderhandelden reeds over de rentevoeten en dat zijn de tarieven die u automatisch geniet.

Rente Bank

Onze specialisten onderhandelden reeds over de rentevoeten en dat zijn de tarieven die u automatisch geniet. Hoe inschrijven ? Inschrijven kan het hele jaar door. Onze specialisten selecteerden voor u de beste formules van andere instellingen. Een bevek is een gemeenschappelijk beleggingsfonds dat een portefeuille aan roerende waarden beheert.

De risico’s zijn doorgaans groter dan bij obligaties; het rendement gewoonlijk ook. Marnixlaan 13-15 te 1000 Brussel, tussenpersoon in hypothecaire leningen en verzekeringen. Een aandeel is een eigendomsbewijs van een deel van een vennootschap. Per rekening mag u maximaal twee tegenrekeningen aanhouden. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Een beleggingsformule in beveks, die bijzondere fiscale voordelen voor vennootschappen biedt. Beveks zijn heel flexibel, en kunnen uiteenlopende beleggingen bevatten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.