Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit kan aantrekkelijk zijn bij de verwachting van een dalende rente
  Kijk ook eens of u misschien in aanmerking komt voor een sociale lening
  Alle leningen van het Vlaams Woningfonds zijn hypothecaire leningen

Online uw hypotheekofferte en hypotheekrente vergelijken doet u bij -Vergelijk uw offerte.

Hypotheekrente Vergelijken

Inmiddels is daar een goed antwoord op met de lancering van RenteAdvies. Werving en selectie is meer dan een nieuwe medewerker aannemen. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Wilt u een offerte ontvangen waarin alle hypotheek verstrekkers van Nederland worden vergeleken? Dat kan nu. De koopsom van een nieuwbouwwoning wordt betaald in termijnen. Voor en tijdens de bouw kunt wijzigingen aanbrengen aan de nieuwbouwwoning. De meerderheid van de huiseigenaren heeft veel overwaarde in de woning.

Moev adviseert, begeleidt en ondersteunt organisaties om tijdig de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. De velden met een dienen minimaal te worden ingevuld. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan.

Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Als u een goedkopere eigen woning koopt, mag u de oude eigenwoningschuld blijven hanteren tot maximaal de aankoopsom van de nieuwe eigen woning. Door middel van oversluiting van de bestaande hypotheek wordt deze overwaarde steeds vaker aangewend voor diverse doeleinden. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning doen zich steeds meer problemen voor. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.