Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Eenmalige terugbetaling van het kapitaal op de eindvervaldag maandelijkse betalingen van de ren
  Tata wil dat de huidige bestuurders van Corus in functie blijven
  Bereken hier hoeveel u kunt lenen met de door u gewenste maandlast

Online kunt u als particulier geld lenen en eenvoudig leningen vergelijken.

Langlopende Lening

Berekening hypothecaire lening, hypotheek berekening, hypotheek adviseur, rente krediet, krediet hypotheek. Op zo'n moment is met spoed geld lenen de enige keuze. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Vele berekeningen, informatie over soorten leningen, geldverstrekkers. Dit is iets waar u niet altijd over te beslissen heeft. Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten. Overige aanbieders voor lening auto gesponsorde resultaten. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen.

Het gebruiken van de diensten van een makelaar bij het afsluit van een hypothecaire lening wordt een voordeel voor verschillende redenen. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Geef te dure leningen de rode kaart!Goedkope hypothecaire lening kredieteam goedkope hypothecaire lening. Hoeveel kunt u lenen? Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies. Een vaste rentevoet die gedurende de volledige duur van de lening dezelfde blijft. Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen.

Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Nl is specialist in lenen, auto lening zonder toeters en bellen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.