Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een on line spreekwoordenboek Nederlands Japans en Japans Nederlands
  Vooral studenten die uit armere gezinnen komen schrikken er voor terug om duizenden euro’s te l
  Verschillende zelfstandigen kunnen een beroep doen op het BBZ

Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil.

Auto Lenen

Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Ze kunnen er nu ook hun fiets laten staan, want we plaatsten er ook fietsenrekken. Wij brengen geld in en stellen ons netwerk ter beschikking van initiatieven als autodelen en carpooling. De Lijn getuigt daarmee van een zeer moderne toekomstvisie. Het grootste voordeel van autodelen is wellicht dat de kosten bijna helemaal afhankelijk zijn van het gebruik. Recent hebben we bijvoorbeeld een groter schuilhuisje geplaatst aan een halte waar veel kinderen de bus nemen naar Aarschot. Carpoolen en autodelen zijn verlengstukken van het openbaar vervoer, ze bieden een duurzaam alternatief als het openbaar vervoer geen oplossing heeft. Nous vous offrons des financements pour votre auto, moto et travaux. Dat geldt ook voor de voorstadbediening met 20 minuten frequentie van Oostkamp-centrum naar Brugge.

Wij bieden u een financiering voor uw auto, moto en werkzaamheden. De firma JCDecaux zorgt zelf voor het onderhoud van hun schuilhuisjes. Bus en fiets zijn waardige alternatieven voor de auto. Vooral de belbus en de avondlijn hebben veel succes.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.