Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben
  Hoeveel kan ik besparen.Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten
  Bij een spaarhypotheek bestaan de lasten uit hypotheekrente en uit spaarpremie

Online een offerte-aanvraag doen voor onze persoonlijke lening.

Contract Lening

Het liefst zou ik helemaal met een schone lei willen beginnen, ik heb een vast maandelijks inkomen en een vast contract. Als u korter dan 1 jaar op het huidige adres woont, heeft u ook uw vorige adres nodig. Binnen 10 minuten vraagt u een offerte aan voor onze persoonlijke lening. De stichting vindt dat de AZ-sponsor duizenden klanten heeft misleid over de risico's van HollandsWelvaren, een aandelen leaseproduct.

Persoonlijke lening afsluiten met of zonder een bkr notering, vraag aanbod. Inkoop en verkoop 1850-1950, moderne en hedendaagse kunst. Postbank controleert uw aanvraag binnen 2 werkdagen na ontvangst van het ondertekende contract en de opgevraagde bewijsstukken. Hiermee gaan wij, uiteraard, uiterst vertrouwelijk om. Bij een Persoonlijke Lening maakt Postbank het geld aan u over nadat controle heeft plaatsgevonden. Beschikt over een regelmatig inkomen uit niet-zelfstandige werkzaamheden.

Lees dit contract zorgvuldig door en onderteken het. Ja, uw aanvraag wordt geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie BKR in Tiel. Als wij uw contract hebben ontvangen, maken wij na een laatste controle van uw gegevens het leenbedrag aan u over. Stuur het samen met de gevraagde documenten binnen enkele dagen aan ons retour. Online een offerte-aanvraag doen voor onze persoonlijke lening. Als u deze toeslag structureel ontvangt, mag u deze meerekenen in uw salarisbepaling.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.