Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wie dat weigert mag de rente van de nieuwe woning niet meer helemaal aftrekken
  Nu sparen om uw kinderen later op weg te helpen. Een zeer verstandige keuze ! Dexia stelt twee
  De aflossingsvrije hypotheek is momenteel de goedkoopste hypotheekvorm

Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen.

Aflossingsvrije Hypotheek

Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Bij deze hypotheek betaalt u alleen de maandelijkse hypotheekrente en lost u de hypotheek niet af, waardoor uw maandlasten laag blijven. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Wat is de maximale hypotheek die u kunt krijgen? Wat gebeurt er met uw hypotheeklasten als de rente stijgt? En is oversluiten in uw situatie echt zo voordelig? Drie handige rekenmodules. Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag.

Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Vanuit fiscaal oogpunt wordt een duur van minimaal 15 jaar geadviseerd. Of u wilt tijdelijk lagere maandlasten omdat u bijvoorbeeld de studie van uw kind moet bekostigen. Wilt u meer uit uw eigen huis halen, of wilt u een huis kopen, dan vindt u in het boek Het Eigen Huis alle informatie. Ook kan de verzekering niet premievrij worden voortgezet. Postbank neemt deel aan het Bureau Kredietregistratie in Tiel om gegevens met betrekking tot kredietwaardigheid op te vragen. Of als u bijvoorbeeld veel overwaarde hebt op uw huidige woning.

Bij deze verzekering worden kosten in rekening gebracht. Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.