Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Betaling dient plaats te vinden zonder korting of verrekening
  Uw maandlasten blijven gelijk of de rente stijgt of daalt
  Het verzekerde kapitaal stemt overeen met het saldo van de lening

Onderwijsinstituut voor de Japanse taal in Amsterdam.

Japan Economy

Een Nederlander in Japan, die zijn diensten aanbiedt bij het reizen in Japan. Alle merken en de beste producten bekijken en online kopen of reserveren. Veel informatie over reizen naar allerlei landen, zoals Japan. Nederlandse Vereniging van Vrienden der Aziatische Kunst. Een weblog van een Nederlander 'Patochan', die pas in Japan woont. Engels helaas tegewoordig niet meer in het Nederlands.

Meubelmakerij, gespecialiseerd in Japanse meubels, shoji, fusuma en tatami. Cursussen Engelse conversatie voor niet-Nederlanders in Amstelveen. Tuinbedrijf in BelgiŽ, gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van Japanse tuinen.

Onderwijsinstituut voor de Japanse taal in Amsterdam. Tokyo, over straatcultuur, lifestyle, metro en streetfashion. Voor reserveren van ryokan, minshuku en hotels van de Japanese Inn Group. Een groot aantal, continu aangevulde, artikelen over allerlei onderwerpen m. Office for Gender Equality, Prime Minister's Office, Japan. Dit product heeft nog geen beoordelingen van gebruikers. Japanner Mori Hiroki, maar vertaald in meerdere talen, waaronder het Nederlands. In Japan legt individualisme het af tegen collectivisme. Goedkoop afhalen of thuisbezorging mogelijk via beslist. Informatie van het Ministerie van Buitenlandse zaken van Nederland.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.