Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Er komen in de praktijk ook mengvormen voor van deze hypotheekvormen
  Op één belangrijk aspect rond de nieuwe verslaggeving Lumpsum blijken nog steeds misverstanden
  Een lening zonder zekerheden die door banken verleend wordt aan andere banken lagere overheden

Onafhankelijk krediet en hypotheekadvies krijg je alleen bij krediet.

Zakelijk Krediet

De Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. In veel gevallen dient er uitsluitend rente voldaan te worden zonder aflossing. Via één telefoontje uitsluitsel over krediet tot maximaal 400.

Biedt de mogelijkheid om online geld te lenen, berekening van de maximale kredietlimiet en informatie over de diverse leenvormen. De stichting heeft tot doel het opkomen voor kleine ondernemers en het verdedigen van hun financiële belangen. Zoveel mogelijk tijd en geld steken in uw vereniging of stichting? Bij Postbank bankiert u efficiënt en voordelig.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.