Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Meer nog in bedrag koopt u evenveel maar u koopt veel meer units aan wanneer zij relatief goedk
  Vele andere opschortende voorwaarden zijn mogelijk
  Onafhankelijk krediet en hypotheekadvies krijg je alleen bij krediet

Omgekeerd mag worden aangenomen dat bij een stabiele inflatie zowel de Rand als de rentevoeten op peil zullen blijven.

Hoogste Spaar Rente

Met Direct Banking kan u gemakkelijk uw Top-Interest spaarrekening online of per telefoon beheren. Hoeveel eenheden A, B en C moeten wij verkopen om voor elk product het Break Even Point te bereiken aan de verkoopprijzen uit de 3de vraag. Omgekeerd mag worden aangenomen dat bij een stabiele inflatie zowel de Rand als de rentevoeten op peil zullen blijven. Stel een werkblad op met voor vijf opeenvolgende weekdagen of voor de vier of vijf maandagen in een maand de slotkoersen en omzet van sommige aandelen en de evolutie van de Bel-20 index. Bepaal de totale productiekost van A, B en C afzonderlijk en van de drie producten samen. Wegens de chronologische ordening moeten nieuwe rijen achteraan worden toegevoegd. KredietUw krediet discreet regelen via internet? Internetkrediet biedt u een betrouwbaar en voordelig kredietadvies.

Bereken de rangschikking op basis van het aantal punten en vervolgens het aantal gescoorde doelpunten en het doelsaldo dit systeem wordt in Engeland toegepast. Bereken voor elk aandeel en elke dag de procentuele stijging of daling tegenover de vorige koers van het aandeel. In de praktijk zullen de niet-gehele resultaten uit deze formule moeten worden afgerond, en treden afwijkingen af, onder meer als gevolg daarvan maar ook als gevolg van de gedeeltelijke onvoorspelbaarheid van de vraag. Bepaal de behoeften aan grondstoffen 1 en 2 en de totale loonkost. Het is echter uitkijken naar het aandikkende deficit op de lopende rekening cf infra. Bereken het aantal punten door het aantal gewonnen wedstrijden met twee in plaats van met drie te vermenigvuldigen vroegere puntentelling. Collactive, Active in Credit Management, Incasso, Debiteurenbeheer en Detachering. Bepaal ook welk aandeel de grootste en kleinste procentuele stijging oplevert. Bereken ook hier het gemiddelde, de grootste en kleinste stijging over de verschillende dagen en de totale procentuele stijging van de eerste tot de laatste dag. Bereken voor elke dag de gemiddelde, grootste en kleinste procentuele stijging over alle aandelen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.