Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben
  Voordelig geld lenen is volgens veel aanbieders overal te realiseren
  Zo bespaart u tientallen Euro~s per maand op uw hypotheek

Omdat ze geen recht meer heeft op studiefinanciering leent ze bij de IB-Groep maandelijks het maximale bedrag van 787 euro.

Lenen Ib Groep

Vooral studenten die uit armere gezinnen komen, schrikken er voor terug om duizenden euroís te lenen. In de folder staat wat je mogelijkheden voor studiefinanciering zijn in het middelbaar beroepsonderwijs. Als je daar geen zin in hebt, of je tijd liever in je studie steekt, kun je dat geld lenen. Vijf vragen over het nieuws van de afgelopen 24 uur. In de folder staat wat je mogelijkheden voor studiefinanciering zijn in het hoger onderwijs. Dorien Vrieling Ariena Noordman Ariena Noordman 24 is zesdejaars student Engels. In deze folder vind je informatie over alles wat met de OV-studentenkaart te maken heeft. Deze weblog is gemaakt door Berry en draait op WordPress.

Een bijbaantje is mogelijk of een bijdrage van je ouders. De resterende 250 euro kun je zelf bij elkaar scharrelen door een bijbaantje te nemen. In deze folder staat informatie over studiefinanciering en uw ouderlijke bijdrage. Lees hier hoe drie studenten vertellen over hun financiŽn. Deze folder is voor de student of scholier die een aanvullende beurs wil en van wie de ouders in het buitenland wonen. Dat geeft je meer financi√ęle ruimte om te werken aan je toekomst. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.