Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De onzekerheid van de voorwaarde dient objectief te zijn d
  Schrijf een korte beoordeling over Actuele rentestanden
  De inleg looptijd en opnamevoorwaarden verschillen per bank

Omdat wij via internet werken, hebben wij de laagste rente van Nederland.

Lage Rente Geld Lenen

Hoeveel kunt u lenen? Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies. Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten. Bij die leeftijd kunt u nog voor maximaal 4 jaar lenen. Een zeer aantrekkelijke financiering regelt u bij Postkrediet. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Antwoord 4 In de regel kunt u, nadat wij de ondertekende offerte retour hebben ontvangen, binnen maximaal drie werkdagen over uw geld beschikken. Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie. De lening moet bij uw persoonlijke levensstijl passen.

Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Ook als u al een lening heeft is het verstandig om een offerte aan te vragen. Het kan voorkomen, dat u met spoed extra geld nodig heeft.

Met lening krediet kunt u bijna geen risico met zich meebrengen als u kiest voor een goede geldverstrekkers. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. De aflossing van een lening kan op verschillende manieren. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Deze lening is geschikt als u een product met een beperkte levensduur aanschaft zoals bijvoorbeeld een auto. Met een lening via Postkrediet hoeft u niet bang te zijn dat uw maandlasten flink stijgen. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten.

In het laatste geval wordt er gespaard of belegd via een verzekering of een losse rekening. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.