Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een ontbindende voorwaarde is een geldige reden om de koopovereenkomst te ontbinden zonder dat
  Indien u eigen geld beschikbaar heeft of indien uw huis veel overwaarde heeft kunt u soms de he
  De rente bepaalt voor veel mensen de hypotheekkeuze

Om uw puntensaldo nog wat aan te dikken, hebben we ook nog bonuspunten.

Punten Sparen

Om uw puntensaldo nog wat aan te dikken, hebben we ook nog bonuspunten. Maximum 1 contract per product en per verzekeringsnemer. Deze puntenevolutie kunt u opvolgen via Self banking Happy Days-button op het scherm. Let vooral op de mooie opbrengst met de verzekeringen van Fortis Bank die u nog eens kunt verdubbelen of zelfs verviervoudigen als u al een verzekering hebt bij Fortis Bank. Vier keer per jaar stuurt ProxiClub u een overzicht van uw puntentotaal, met de aankondiging van extra voordelen en kortingen waarop u recht hebt. Ik zou graag mijn persoonlijke gegevens veranderen.

Vanaf de derde maand dat u ProxiClub-lid bent, kan u de gespaarde punten inruilen. Op deze wijze kan je eventueel online je reis reserveren via ons kantoor. De gecombineerde punten worden enkel toegekend op voorwaarde dat de polissen onderschreven zijn door dezelfde verzekeringsnemer.

Maar u kan ook wachten tot u meer punten hebt gespaard want de punten blijven twee jaar geldig na het jaar waarin u ze hebt gespaard. Ook jouw keuze in de Thomas Cook brochures, kan je online opvragen en berekenen. De verzekeringen van Fortis Bank zijn goed voor extra véél punten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.