Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De onzekerheid van de voorwaarde dient objectief te zijn d
  Goedkoop lenen om het uit te zetten tegen een hoger rendement
  Dit is de totale periode waarover u de hypotheek wilt aflossen

Om uw kansen bij een bank te vergroten, kunt u ook een deel van de lening op een andere manier financieren.

Lineaire Lening

Uw maandlasten zijn dus aan het begin van de lening hoger dan aan het einde van de lening. De looptijd en rentevaste periode worden afgestemd op uw wensen. Om uw kansen bij een bank te vergroten, kunt u ook een deel van de lening op een andere manier financieren. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Wilt u weten of het voor u interessant is om uw bedrijfshypotheek over te sluiten naar Postbank Zakelijk? Beantwoord enkele vragen en u ontvangt direct een advies.

De Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Als u lineair aflost, betaalt u een vast bedrag aan aflossing en een variabel bedrag aan rente. De statuten van uw vereniging of stichting staan de aanschaf van onroerende goederen en de bijbehorende financiering toe. Naarmate er meer is afgelost, zal het bedrag dat u betaalt aan rente dalen. Met de NotarisService en de TaxatieService biedt Postbank Zakelijk u de mogelijkheid om tegen een scherp tarief uw hypotheek en eventueel uw transportakte te laten passeren en uw bedrijfspand te laten taxeren. Als zekerheid voor het krediet geldt een eerste hypothecaire inschrijving op het te financieren pand. Het maandbedrag wordt via een incasso automatisch van uw Zakelijke Girorekening afgeschreven. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. De inkomsten van uw vereniging of stichting mogen niet afhankelijk zijn van subsidies of sponsoring.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.