Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uw geld rendeert gedurende een vaste periode tegen een vaste rentevoet
  Vele andere opschortende voorwaarden zijn mogelijk
  Er zijn diverse leningen die elk een ander doel kunnen dienen

Om te genieten van uw nautische passie zonder zelf financieel te zinken, kan u exact het bedrag lenen dat nodig is en dit vast maandelijks terugbetalen.

Lenen Studie

Om te genieten van uw nautische passie zonder zelf financieel te zinken, kan u exact het bedrag lenen dat nodig is en dit vast maandelijks terugbetalen. Dirk De Vilder is stafmedewerker en trainer bij Outward Bound BelgiŽ. Het kritische punt bevindt zich tussen 18 en 25 jaar. Vanuit een engagement werken, en dat bovendien in de natuur, is voor hem essentieel. KredietUw krediet discreet regelen via internet? Internetkrediet biedt u een betrouwbaar en voordelig kredietadvies. Leningen op korte termijn zijn binnen het academiejaar terug te betalen. Hou hier rekening mee bij de interpretatie van de tabellen.

Belg staat meer en meer open voor lening op afbetaling.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.