Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Lenen voor een auto verbouwing of van uw huis. Goedkoop geld euro lenen krediet lening hypothee
  Communicatiekosten en internet abonnement ten laste van de klant
  Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken

Om onze zoon bij te staan willen wij hem een renteloze lening verschaffen.

Renteloze Lening

Dat is zeker zo voor een lening met een vaste looptijd, die niet opeisbaar is. Zonder dit geduld komt er immers geen kwaliteit uit de grond maar alleen stress gewassen die niet geheel tot wasdom zijn gekomen. Want bijna al deze individuele tussenpersonen financieren hun bedrijf op basis van een lening bij de bank waarbij ze net zoals bij een hypotheek rente betalen. De boer zaait en wacht met geduld totdat zijn zaad tot een kwaliteitsgewas is volgroeid.

Senioren die in een renteloze wereld willen leven omdat zij anders niet kunnen overleven omdat zij minder weerbaar zijn. Sommige tussenpersonen voegen veel waarde toe en anderen voegen niets toe. Dus eigenlijk alles wat ons weerhoudt om weer medemens te zijn. De tekorten die de Tamboer heeft opgelopen, waren niet voorzien. Opmerkelijk detail in vergadernotulen uit 1943 is dat de toenmalige kassier H.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.