Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit bedrag wilt u op een spaarrekening zetten en van de rente maandelijks leven
  Om uw kansen bij een bank te vergroten kunt u ook een deel van de lening op een andere manier f
  Het laagste bedrag dat de Stadsbank uitbetaalt is vijf gulden

Om het volledig te betalen gaat u een lening aan van 1.

Lening Belasting

Het aangaan van een lening is een belangrijke zaak. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Deze bus, met aan boord specialisten personenbelasting, staat binnenkort misschien wel in uw gemeente. Wie leent gaat de verbintenis aan om terug te betalen. Onze ambtenaren helpen u in alle anonimiteit bij het invullen van uw belastingaangifte en staan voor u klaar om uw fiscale vragen te beantwoorden. De notaris moet die ontvangen en doorstorten aan de fiscus. Er komen moeilijkheden en u kunt de leningen niet meer afbetalen. Het verzekerde kapitaal stemt overeen met het saldo van de lening. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn.

Op deze manier behoudt u uw levensstandaard en uw capaciteit om uw hypothecaire lening terug te betalen. Misschien had u nog bij iemand anders een schuld, bv. Dit bedrag neemt dus af en duurt slechts de tijd van de terugbetaling van de lening. Wij hebben de gepaste oplossing voor U, snel, eenvoudig en discreet. Het betekent enkel dat u minder belastingen moet betalen.

Om het volledig te betalen gaat u een lening aan van 1. Lenen? Ja, maar aan welk tarief? En hoeveel ga ik lenen? En hoelang? Doe de simulatie en ontdek zelfs de grootte van uw maandelijkse afbetaling. Deze verzekering verzacht de effecten van inkomensverlies in geval van ziekte of ongeval.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.