Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen aanvraag
  Het gaat dus om een exportkrediet die mogenlijk was na het
  De koers of notering is onderworpen aan een noteringsschaal

Om een huis te kunnen kopen moet u eerst weten hoeveel u kunt lenen.

Hoeveel Lenen

Het berekenen van uw maximale lening kan binnen 3 seconden. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Met het doorlopend krediet bespaart u wanneer u langere tijd krap zit en daardoor regelmatig rood staat op uw bankrekening, credit card, etcetera. Lopende leningen kunnen worden overgenomen waardoor u meestal goedkoper leent. Als je straks misschien minder wilt gaan werken is het verstandig daar nu al rekening mee te houden. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.