Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ander woord voor hypotheeknemer of hypothecaire financier
  Wil je dat het er wel onder valt moet je tekenen onder voorbehoud financiering want dit valt we
  Bekijk de actuele rentetarieven van al onze spaarrekeningen

Olga Weijers, 'Over terminologie en intellectuele geschiedenis', Millennium, 12.

Frisia Den Haag

Herdenking van 100 jaar Groningse Damesstudenten Debating Club; heeft bestaan tot 1970. Provinciaal kapittel onder het laatste prioraat van P. Amsterdam, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Wageningen. Betreft Albert Nic Bolt 1796-1850 en Jan Kildert van Julsingha 1762-1857. Jan van Herwaarden, Ton Molendijk, Eduard van Rooijen eds.

Bram van den Hoven van Genderen, De Heren van de Kerk. Inge de Wilde, Nieuwe deelgenoten in de wetenschap. Deutsche Post investeert honderden miljoenen euro in Azië. Gevers, bijeengebracht met nawoord door Kees Schuyt. Stripboek over een Leuvens student anno 1448, in het kader van de Dirk Bouts herdenking. In 1913 liet Predikheer Arts bij uitgeverij Siffer "De Predikheeren te Gent. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Olga Weijers, 'Over terminologie en intellectuele geschiedenis', Millennium, 12. Jan Brabers, 'Van gemengd servet tot rooms tafellaken.

Robert Feenstra, 'La genèse du 'Modus legendi abbreviaturas in utroque jure'. Collegio dei Fiamminghi in Bologna tra passato e presente Bologna, Univ. Marcel Gielis, 'Augustijnergeloof en predikherengeloof. Hans van de Venne, 'Nogmaals Vibrandus Dominicus Bornstra ca. Aandelen Deutsche Post zijn dit jaar al 69 procent gestegen. Woelige bijeenkomst in 't klooster onder het prioraat van P.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.