Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Huursubsidie is van een heel andere orde dan hypotheekrente aftrek
  Banken vechten om klanten
  Genootschap tot zedelijke verbetering der gevangenen afd

Of het nu gaat om een motorhome, een oldtimer of een tractor, met de verzekering Speciale Voertuigen bent u altijd goed verzekerd voor een correcte prijs.

Verzekerd Sparen

Om toch verzekerd te zijn van een zorgeloze toekomst bieden wij u allerhande producten. Het sociaal vangnet wordt jaarlijks kleiner en de overheid komt nauwelijks nog tussen. Of het nu gaat om een motorhome, een oldtimer of een tractor, met de verzekering Speciale Voertuigen bent u altijd goed verzekerd voor een correcte prijs. Bij overlijden wordt steeds minimaal de reserve uitgekeerd. Zeker als het om zoiets belangrijks gaat als uw woonproject.

Deze verzekering vrijwaart uw nabestaan-den van de terugbetaling van uw autofinanciering auto of andere als er u vroegtijdig iets overkomt. Als gevolg van de vergrijzing van de bevolking en de tekorten in de overheidsbegroting is het van cruciaal belang dat u nu reeds aan uw toekomst werkt. Schuldsaldoverzekering*Dexia Home Credit Protect is een verzekeringspakket dat de afbetaling van uw woonkrediet waarborgt bij overlijden, invaliditeit of ontslag. Maar u kunt zich ook verzekeren tegen onvoorziene omstandigheden waardoor u het krediet niet meer zou kunnen afbetalen. Denk eraan ook uw voertuig, uw naasten en uzelf te beschermen.

Statistisch gesproken leven vrouwen langer dan mannen. De fiscus helpt zo mee aan uw kapitaalsopbouw en verhoogt aanzienlijk uw rendement. Het percentage van winstdeling wordt jaarlijks door de Algemene Vergadering beslist. We bieden vrouwen dan ook aanzienlijk lagere tarieven aan. Abonneer u op onze e-newsletter promoties, geschenken, tips .

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.