Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Obvion, voorkom onnodige kosten bij het kiezen van uw hypotheek.

Hypotheek Verstrekkers

Informatie en mogelijkheden voor uw toekomstige hypotheek bij Fortis Bank. De definitieve aanslag kunnen ze ook regelen maar dat moet ik wel wat betalen, weet alleen niet hoeveel. Haal meer uit uw hypotheek bij Direktbank hypotheken. Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? . Een groot aantal rentevarianten bij de hypotheekvormen van Nationale Nederlanden. Relatief niet al te groot bedrijf, daardoor persoonlijk. In plaats van de instaprente bieden ze u dan de normale hogere hypotheekrente aan. Dit houdt in dat als u een nieuwe hypotheek bij hen afsluit, u een lagere hypotheekofferte rente krijgt. Deze heeft mij alle vormen uitgelegd en we zijn toen gaan kijken wat het beste bij mij past en voor wat voor bedag ik maximaal kon lenen. Westland is erg goed, omdat ze een aparte rente voor sparen en voor lenen hebben de meeste banken berekenen zelfde rente.

De voorwaarde voor een hypotheek maandlasten besparing is dus wel dat de hypotheekrente gaat stijgen in de resterende looptijd van uw huidige hypotheek rentevast periode. Bij mij hebben ze de verlopige teruggaaf voor het eerste jaar geregeld. Mensen met een variabel inkomen kunnen vanaf vandaag ook een hypotheek krijgen. Maar ik begreep wel dat mijn hypotheker het niet meer doet omdat er teveel mensen gebruik van maken, misschien doet de hypotheker bij jou in de buurt het wel. Met het vervroegd aflossen van uw hypotheek lijkt u dus op het eerste gezicht niets op te schieten. Hierdoor zijn wij altijd in staat zijn de scherpste netto maandlasten voor u te offreren. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst. Veel informatie en diverse hypotheekvormen bij Postbank hypotheken. Onbeperkte mogelijkheden voor hypotheken bij Rabobank hypotheken. In mijn geval delta lloyd omdat ik daar geen boete hoeft te betalen als ik de hpotheek wil oversluiten. Specifieke hypotheekvormen voor mensen met veel eisen bij Friesland Bank hypotheken.

Obvion, voorkom onnodige kosten bij het kiezen van uw hypotheek. Bouw extra risicodekkingen in met Falconleven hypotheken. Verscheidene hypotheekproducten op één adres bij Aegon. Ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Viva. Pas toen ik een huis gevonden had zijn we gaan kijken welke hypotheek verstrekker het voordeligst was. In ieder geval zou ik informeren wat Westland Utrecht kan doen. De kans hierop is natuurlijk het grootst als de hypotheekrente nu erg laag is. Een goedkope hypotheek is eenvoudig en snel verkrijgbaar bij Postkrediet.

In bovenstaande figuur ziet u deze hypotheekrente besparing weergegeven. Maar, als de hypotheekrente nu erg laag is en de hypotheekrente in de komende jaren flink gaat stijgen, kunt u wel degelijk een voordeel behalen. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Maar als u gedurende een langere periode hierdoor een lagere rente betaalt, kan het kiezen van een hypotheekofferte aanvraag bij een andere hypotheek verstrekker toch voordeliger uitwerken. Is uw eerste hypotheek rentevast periode verlopen, dan vervalt deze korting op de hypotheekrente. Avero Achmea hypotheken, van spaarhypotheek tot scheepshypotheek.

Ga naar HuisGarant om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken met een Erkend hypotheek adviseur bij u in de buurt. Advies op maat voor de beste hypotheek, bij Centraal Beheer Achmea.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.