Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  De levenhypotheek bestaat uit een lening en een levensverzekering
  Bij de koop van een bestaand huis betaalt u meestal kosten koper

Obligaties waarvan de rente en aflossing zijn verzekerd.

Rente Exposure

Het zorgen voor een effectieve en efficiŽnte inzet van betaalmiddelen. Aandeelhouder kan kiezen tussen een uitkering in contanten of in aandelen. Een order waarbij een bepaalde prijslimiet wordt opgegeven.

Bij de berekening wordt het uitgekeerde dividend meegenomen. Samenwerkingsverband tussen twee of meer ondernemingen. Wettelijk verplichte jaarlijkse vergadering van aandeelhouders waarin o. Amerikaanse economie over het afgelopen kwartaal gecorrigeerd voor inflatie. Door aankoop en verkoop de koers in een gewenste richting trachten te sturen. Vanuit het niets opbouwen van een operatie of bedrijf. De CFD's worden uitgegeven door de Market Maker en die treedt op als tegenpartij. Alle opties calls en puts op dezelfde onderliggende waarde. Koninkrijk als voor wat betreft de afzetlocatie U.

Allfinanz was tot voor kort verboden in de Verenigde Staten. Engelse beurs het conjunctuurrisico kunnen mitigeren. Zo'n fonds wordt ook wel groeifonds of liquiditeitenfonds genoemd. Zij handelen voortdurend met allerlei klanten en verkopen steeds tegen een hogere prijs dan waartegen ze kopen. De prijs van de CFD's gaat gelijk op met de koers van de aandelen.

Return on investment is dus bij dit voorbeeld ruim 2. Gebruikt bij opties waarvan uitoefening geen geldelijk voordeel op zou leveren. Bij grote volumes is het aantrekkelijker om via goedkope brokers te handelen Interactive Brokers bijvoorbeeld, maar bij kleinere volumes maakt het niet zo veel uit, omdat de kosten wegvallen tegen de spread.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.