Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoeveel kunt u lenen. Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies
  Deze drempels verlagen is een uitdaging die de Vlaamse Regering zeker aangaat
  Online uw hypotheekofferte en hypotheekrente vergelijken doet u bij Vergelijk uw offerte

Nous vous offrons des financements pour votre auto, moto et travaux.

Auto Lenen

De Lijn rijdt niet enkel met bussen en trams, ze participeert ook in de carpooldatabank en in projecten van autodelen. Holsbeek ligt tussen de E314 en de Diestsesteenweg, twee drukke wegen tijdens de spits. Directeur-generaal Ingrid Lieten legt uit waarom De Lijn initiatieven als autodelen, carpoolen en mobiliteitswinkels draagt of steunt. Naast een kleine maandelijkse bijdrage betaalt een Cambio-klant alleen een vergoeding voor het aantal afgelegde kilometers en de tijd dat het voertuig werd gebruikt. De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment. De carpoolcentrale beschikt over een gegevensdatabank waarin aanvragers en aanbieders van carpoolplaatsen uit heel Vlaanderen gegroepeerd worden. De Technische Dienst van onze gemeente poetst de andere. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. De ophaalroutes worden door de school en in samenspraak met De Lijn opgemaakt. Het concept basismobiliteit wordt breed gedragen door heel de Vlaamse regering.

De Vlaming staat nu veel positiever tegenover het openbaar vervoer dan pakweg tien jaar geleden. De uitgestippelde routes kunnen wijzigen, bijvoorbeeld wanneer een leerling verhuist of van school verandert. Daarbij wordt immers de bereikbaarheid van attractiepolen onderzocht, en scholen worden beschouwd als attractiepool. Als er genoeg comfort is, zullen meer mensen de bus nemen. Ligt uw gemeente in de directe omgeving van de stad Antwerpen? Dan kunt u waarschijnlijk terecht in de Mobiliteitswinkel zie artikel. Dit soort vervoer richt zich vooral tot het buitengewoon onderwijs. Een organisatie in een bepaalde zone kan deze informatie bij haar klanten, leveranciers en personeelsleden verspreiden. Hier stappen veel kinderen op de bus naar Aarschot. Een passie of hobby, studies te financieren? U bent tussen 2 woonsten? Als de financiële middelen u tijdelijk ontbreken, moet u niet noodzakelijk u iets ontzeggen.

Door veel aandacht te schenken aan het openbaar vervoer maken we duidelijk dat de bus voor sommige verplaatsingen een goed alternatief kan zijn. Zij kunnen u adviseren over de bereikbaarheid van uw regio. Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in één keer af maar spreid je over verschillende jaren. Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u. De wil om te blijven investeren in openbaar vervoer is groot. De carpooldatabank mikt in de eerste plaats op het woon-werkverkeer.

Daarom hebben we onlangs een groter schuilhuisje en fietsenrekken geplaatst. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. In de nabije toekomst gaan we onze dienstverlening nog uitbreiden met andere producten. Via afspraken en overleg met de regiochef en vergaderingen met verantwoordelijken van De Lijn West-Vlaanderen in Oostende. Er is nog steeds geen directe verbinding vanuit het centrum van Oostkamp en de deelgemeenten met het station van Oostkamp. Dat maatschappelijk draagvlak zorgt ervoor dat we verder kunnen blijven investeren in het openbaar vervoer. De Mobiliteitswinkel in Antwerpen is een pilootproject, en kadert momenteel binnen de werken aan de Antwerpse Ring. Elk personeelslid kon een individueel op maat gemaakt reisadvies ontvangen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.