Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Stijging hypotheekrente in Nederland zet verder door
  Olga Weijers ~Over terminologie en intellectuele geschiedenis~ Millennium 12
  Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen

NoodkredietEven krap bij kas.Staat u rood, geen nood.

Lenen Voor Een Auto

Financiering? Auto lening, Autolening, Auto financiering, Autofinanciering, Autokrediet, Auto. Flexibele financieringen aangepast aan uw besteding. Wij vergelijken de verschillende aanbieders met elkaar op voorwaarden en rentepercentages en de vorm van de lening. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Krediet Direct biedt twee soorten auto leningen aan, de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Het WinterkredietKomt u ook geld tekort?Met het Winterkrediet zit u er warmpjes bij. NoodkredietEven krap bij kas?Staat u rood, geen nood.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.