Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypotheek vestigen brengt onverbiddelijk kosten met zich mee
  Het is heel belangrijk dat u veilig verzekerd met de auto onderweg bent
  De kwestie van de te hoge spaarquota van de Belgische gezinnen en de aanwending ervan door prod

Nieuws, pensioenvormen, informatie over vut-regelingen en flexibele pensioenen.

Tpg Pensioen

Pensioenverzekeraar voor werknemers en werkgevers in de sector zorg en welzijn. Nieuws, links, algemene informatie en overzicht van de betrokken wetten. Voert in opdracht van Stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties SPW, de administratie van dit fonds en regelt voorts de zaken van het VUT-fonds. Verantwoordelijk voor de uitvoering van Nederlandse wetten en regelingen die financiŽle ondersteuning bieden aan erkende slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en hun nabestaanden. Nieuws, pensioenvormen, informatie over vut-regelingen en flexibele pensioenen. Een structurele loonsverhoging om de koopkracht te behouden. Over het fonds, de pensioenregeling en de deelnemersraad. Beheert de pensioenrechten van werknemers in de bedrijfstak Metalektro.

Een van de vijf grootste pensioenfondsen in Nederland. Amsterdam koppelt niet helemaal correct en verliest zijn trailer. Bevat informatie over de organisatie en de pensioenregelingen van Philips-werknemers in Nederland. Over de regeling, de voorwaarden en de aanvraagprocedure. Pensioenadvies voor aanvullend pensioen, collectief pensioen en gouden handdruk. Het is natuurlijk schandalig dat ze de medewerkers die al meer dan 20 jaar hun beste jaren van hun leven gegeven hebben met een rugzak met 5 maanden salaris naar huis willen sturen. Dit artikel komt uit een winkel die nu gesloten is wegens pensioen.

Assurantieadviseur in pensioenen, sparen en andere verzekeringen. Procedure, reglement, jaarverslagen en voorbeeldzaken. Financieel adviseur tegen een provisieplafond inclusief een interactieve pensioencheck. Meer dan vijfhonderd leden bezochten op 10 oktober jl. Bedrijfstakpensioenfonds voor alle werkgevers en werknemers in de bedrijfstak metaal en techniek. In principe blijven de modellen vanaf annoncering gelijk.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.