Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wie dat weigert mag de rente van de nieuwe woning niet meer helemaal aftrekken
  Deze kunt u omzetten in levensloop mits uw pensioenfonds dit toelaat
  De schuldeiser beschikt over het recht van hypotheek

Net als bij een woninghypotheek, hanteren bij een Frankrijkhypotheek niet alle maatschappijen dezelfde voorwaarden.

Frankrijk Hypotheek

Onroerend goed in Frankrijk, koophuizen, vakantiewoningen, huurwoningen, boten, campers, caravans te koop en te huur. Bij zonsondergang geeft het een wondelijk mooi lichtspel op de oker gele rotsen. Vlakke, absoluut rustige, vrije ligging, met zicht op de Pyreneeën. Inter-France verzorgt het opstellen van alle aktes door een Nederlandse notaris, die U tevens zal adviseren over alle hypothecaire, fiscale en erfrechtelijke aspekten van Uw aankoop. Dit alles is zichtbaar vanaf beide étages van het huis. Deze prachtige grote woning, heeft een bewoonbaar opp. Onze adviseurs zullen u daar graag verder over informeren. Vakkundig gerestaureerd met materialen van hoge kwaliteit, marmeren vloeren, houtwerk en daken nieuw. Prachtig gerenoveerde watermolen, drie complete woningen. Er is een gezamenlijke, maar eventueel te splitsen tuin met een fantastisch uitzicht op het zuiden.

In het dorp is een bakker, slager, supermarkt, apotheker, basisschool, garage, café, hotel-restaurant en één keer per week een markt o. Het hoofdgebouw heeft een bewoonbaar oppervlak van 1350 m².

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.