Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vooral omdat elke overname eigenlijk te duur betaalt is
  Verzekeren van huis in buitenland kunst en kostbaarheden
  Geld lenen. Independer geeft eenvoudig betrouwbaar advies

Natuurlijk zijn ook andere looptijden en rentevaste periodes mogelijk.

Hypotheekrente 20 Jaar Vast

Natuurlijk zijn ook andere looptijden en rentevaste periodes mogelijk. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Met de verschillende rentevaste periodes van uw persoonlijke Rentemix kunt u fors besparen op uw maandlasten. De strijd om de klant op de hypotheekmarkt is nog altijd niet geluwd. Dit voorbeeld is een krediet op basis van hypothecaire dekking. Daar kun jij als consument natuurlijk van profiteren, m. Deze theoretische uitkomst is gebaseerd op een ongewijzigd rentetarief gedurende de gehele looptijd.

De hypotheek met de laagste rente is lang niet altijd de goedkoopste hypotheek. De werkelijke totale prijs van het krediet kan hier derhalve van afwijken. Maar heeft u erover nagedacht wanneer de rente plotseling stijgt. De rente bepaalt voor veel mensen de hypotheekkeuze. Aanbieders van hypotheken doen er alles aan om nieuwe klanten binnen te halen of bestaande klanten te behouden. Iedere specifieke situatie vraagt om een advies op maat.

Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Online direct inzicht in de maandlasten en hypotheekvorm die bij u passen. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Postbank neemt deel aan het Bureau Kredietregistratie in Tiel om gegevens met betrekking tot kredietwaardigheid op te vragen. Wij hebben aanstellingen bij alle grote geldverstrekkers in Nederland. En begrijpelijk, immers de rente bepaalt voor een groot deel het bedrag dat u iedere maand betaalt. Vraag uw Postbank Hypotheekadviseur naar de actuele tarieven. Klanten die nu een hypotheek sluiten tegen lage renteperentages, krijgen bij veel geldgevers bij het aflopen van de renteperiode de rekening voorgeschoteld, aldus online intermediair Independer. Daarnaast hebben we een aantal nuttige tips over deze hypotheekvorm.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.