Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Mount Rainier is de hoogste vulkaan in de Cascades, een bergketen.

Hoogste Bergtop

Outdoorkleding, schoenen, technisch materiaal en al het overige wat je nodig hebt tijdens het Bergbeklimmen, komt hier aan bod. Terwijl het in eigen land herfst is met inmiddels de eerste vorst in het binnenland, is het onstuimig in het zuidoostelijke deel van Europa. Binnenin ligt The Big Room, de grootste ondergrondse grottenkamer ter wereld. Onderkoeling is niet alleen te voorkomen door goede en warme kleding te dragen, maar ook door fit te zijn bij het bergbeklimmen. De normale route is langs de noordwestelijke bergkam. Carlsbad Caverns is een van de grootste en mooiste grottenstelsels ter wereld. Een gedeelte van het Alaskagebergte ligt in het park. Dit park bevat de grootste zandduinen van de USA, sommige duinen bereiken een hoogte van wel 200 meter. We nodigen u uit om uw kennis en ervaringen op het gebied van Bergbeklimmen te delen. In de 17e eeuw werd de Nederlandse navigator Jan Carstensz in zijn thuisland uitgelachen toen hij zei dat hij besneeuwde bergen had gevonden op slechts 4 graden van de evenaar. Deze mammoetengrot heeft een gigantisch grottenstelsel.

In Congaree vind dit ongeveer tien keer per jaar plaats. De top van de vulkaan is bedekt met eeuwige sneeuw, eromheen vind je maar liefst 27 gletsjers. Naast het park ligt het Great Sand Dunes National Preserve, een bergachtig natuurgebied waar je schitterende wandelingen kunt maken.

We hebben hier ook advies en tips hoe je ze handig kunt opzetten. Antartica is wellicht het laatste onontdekte continent op aarde. Bij het kopen van een brander moet je letten op het gewicht en de brandstof die het gebruikt. Ook zijn er talloze fossielen van planten en dieren met name reptielen en vissen te zien. Dit park is gelegen op een bergrug en weelderig begroeid met bomen. Een perfecte start voor een leuke en ontspannen vakantie in Castellon. Natuurlijk zijn er vele andere Bergen in de wereld, dus waarom jezelf beperken tot alleen de Seven Summits? Dit deel beschrijft andere Bergcollecties die je kunt Beklimmen.

Op de zuidelijke wand vind je losse rotsen, ijswanden, en enorme lawines. Verder handige tips over wat voor uitrusting je nodig hebt en hoe je een tent moet opzetten. Hulpsignalen afgeven, hoe doe je dat? En hoe je belangrijke informatie kunt verstrekken aan Reddingsdiensten. Hier kun je alles lezen over deze bijzondere prestatie. Het meer vult zich door sneeuwval, hierdoor heeft Crater Lake een schitterende, diepblauwe kleur gekregen. Het vulkaanlandschap op Hawaii bestaat al 30 miljoen jaar. Zie voor een beschrijving van het park de staat Wyoming. Talloze gevaarlijke dieren komen hier voor, alligators zijn hier geen zeldzaamheid. Dieren die hier voorkomen zijn onder andere zwarte beren, kariboes, elanden, wolven en lynxen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.