Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypotheek is in de eerste plaats ~het eerste recht van verkoop~;
  Daarna kun je zien hoeveel je moet lenen en dus afbetalen
  Natuurlijk zijn ook andere looptijden en rentevaste periodes mogelijk

Minder belastingen betalen dankzij uw woning als aftrekpost.Wij helpen.

Lenen Be

Verbouw uw huis tegen een rente die even aantrekkelijk is als uw nieuw interieur. Geld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening of een persoonlijk krediet. Wij werken met tal van nationale en internationale geldverstrekkers, waardoor deskundige adviseurs u de laagste rente kunnen aanbieden. Een bijzonder laag tarief voor chauffeurs jonger dan 30. Dat stelt ons in staat u een echte keuze aan te bieden. Een vertrouwelijk gesprek wijst uit wat uw noden en mogelijkheden zijn. Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.