Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Normaal duurt de procedure van de leningsaanvraag niet meer dan 3 maanden
  In de rente kan een opslag zitten voor een dekking bij overlijden
  Hiermee worden veel regels voor geldleningen tussen de 200 euro en 75

Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen.

Goedkoper Lenen

Op zo'n moment is met spoed geld lenen de enige keuze. Regelmatig zit in het rentepercentage een ophoging voor een verzekering die bij overlijden de schuld gedeeltelijk inlost. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris.

Met spoed geld lenen bkr, dus ook indien er een negatief advies van het bkr komt? Geen eenvoudige zaak natuurlijk. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Voordelig geld lenen is volgens veel aanbieders overal te realiseren. Uiteraard is het verstandig een voordelige lening te nemen die bij u past. Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Internet staat vol over een voordelige lening of goedkoop geld lenen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.