Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit bedrag wilt u op een spaarrekening zetten en van de rente maandelijks leven
  Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft
  Bekijk onze aanbevolen beleggingen die helpen een fraai kapitaal bij pensioen bijeen te sparen

Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand.

Makkelijk Geld Lenen

Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Zonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Daarna kunt u de geschikte financieringsvorm uitkiezen, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Juist voor mensen die gaan trouwen is het belangrijk dat er eens naar hun financiële plaatje wordt gekeken. Persoonlijke lening met een vrij bestedingsdoel, géén hypotheek.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.