Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De rentevergoeding stopt op de dag dat u het geld van uw spaarrekening afboekt
  De kenners voorspellen dat de hypotheekrente gaat stijgen
  Kijk voor het actuele rentepercentage en het prospectus op postbank

Met mogelijkheden tot online bankieren en beleggen.

Frisia Nl

Nieuws en informatie over de producten en de doelstellingen van de bank. Informatie voor particuliere en zakelijke gebruikers. Informatie over bedrijf, de dienstverlening en producten. Biedt een pakket bankdiensten voor de particuliere klant. Biedt producten op het gebied van sparen, beleggen, hypotheken en consumptief krediet voor de particuliere consument.

Private banking voor vermogende particulieren en internationale financiŽle diensten voor bedrijven. Algemene bank voor particuliere, mkb en grootzakelijke klanten. Richt zich op bedrijven en vermogende particulieren. Gespecialiseerde bank van en voor overheden en instellingen voor het maatschappelijk belang. Informatie over de bank, haar producten en diensten. Particulier, zakelijk en beleggingsadvies, verschillende diensten en informatie, vacatures en nieuws. Landelijk vertegenwoordigde bank met een regionaal karakter. Aan en verkoop van vreemde valuta, travelers cheques en internationale money transfer.

Werkzaam als bankier voor de openbare sector, als bankverzekeraar voor particulieren en ondernemingen en op het gebied van private banking en vermogensbeheer.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.