Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand.

Lage Rente Geld Lenen

Als je een persoonlijke lening afsluit, staan de looptijd, het rentepercentage en de totale kredietvergoeding die je tijdens deze looptijd verschuldigd bent, vast. Het krediet is afhankelijk van de waarde van uw woning. Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. Zo vindt u snel de lening die het beste bij u past. Uw salaris per maand zonder vakantietoeslag, 13e maand en overige toeslagen. Een persoonlijke lening is een vorm van niet-doorlopend krediet. Alles is betaalbaar met het extra geld van Directa. Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden. Bij dit product zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden.

Lenen via internet is even veilig als via de bank of via een tussenpersoon, maar wel een stuk goedkoper. Bijvoorbeeld voor de aankoop van een auto of motor. Hoogte van de rente is vaak afhankeleijk van het limiet. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een nieuwe lening, of kijk hoeveel u op uw bestaande leningen kunt besparen. Dit bedrijf wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids. Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper. Soms vallen kosten van een bruiloft, vakantie of nieuwe meubels nu eenmaal duurder uit dan gepland! Met een Doorlopend Krediet hoeft u bovendien alleen maar rente te betalen over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt. Er wordt een variabele rente betaald over het opgenomen deel en aflossen is boetevrij.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.