Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Selecteer hier het aantal jaren vaste rente in uw formule
  De Hypotheek Specialist geeft u een unieke laagste rente garantie
  Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben

Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr.

Krediet Zonder Bkr

Met spoed geld lenen bkr, dus ook indien er een negatief advies van het bkr komt? Geen eenvoudige zaak natuurlijk. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Op zo'n moment is met spoed geld lenen de enige keuze. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie. Voordelig geld lenen is volgens veel aanbieders overal te realiseren. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen. Vaak genoeg komt u dan echter in het schemergebied van woekeraars terecht.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.