Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Met deze verlaging van de hypotheekrente toont EUBOS.

Hypotheekrente 20 Jaar

Met deze verlaging van de hypotheekrente toont EUBOS. Door de aangekondigde renteverlaging behoort EUBOS. Vergelijk eenvoudig de actuele hypotheekrente van vrijwel alle aanbieders in Nederland. Vergelijk de actuele spaarrente op het gebied van internetsparen.

Uw nieuwe hypotheeklasten bestaan voor een reusachtig gedeelte uit rente. Door deze werkwijze profiteert de consument bij EUBOS. Bovendien blijft er geringer over om aangenaam van te leven. Zodra je nieuwste rente tamelijk hoog uitvalt, mag je een onmiskenbaar mindere lening afsluiten. Als u zonder meer zonder aarzelen gaat voor de nieuwe hypotheek hoofdsom, reken je je enorm ruim bedeeld. Heeft u de over te sluiten hypotheek nog niet volstrekt afgelost, dan is de nieuwe hypotheek rente niet terug te ontvangen via de belastingaangifte. Altijd is eventueel meteen aanwezig vermogen zoals spaargeld important. Van de volstrekte hypotheeklasten is er een expliciet gedeelte van je ingebracht inkomen onbezet. Met een raming van uw financiŽle omstandigheid analyseren geldgevers uw inkomen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.