Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Met deze lening heeft u een zelf gekozen kredietlimiet.

Frisia Lening

Een van de bekendste plaatsen waar je terecht kan is Frisia Financieringen. Bovendien kunt u altijd boetevrij aflossen zoveel u wilt. Met deze lening heeft u een vast maandtermijn, vaste rente en een vaste looptijd. Bijvoorbeeld geschikt als u uw huis wilt verbouwen. Met deze flexibele lening heeft u altijd extra geld achter de hand. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u extra geld achter de hand nodig? Met een Doorlopend Krediet heeft u een zeer flexibele lening met een lage rente, waarbij aflossen altijd kosteloos is. Met deze lening heeft u een zelf gekozen kredietlimiet.

Dit is een lening waarbij u kosteloos kunt opnemen en aflossen. Soms heb je uitgaves waar even wat extra geld voor nodig is. Gebruik je het geld voor verbouwing aan je huis, is het geld aftrekbaar van de belasting. Wilt u uw huis verbouwen? Met het Voordeelkrediet maakt u voordelig gebruik van de overwaarde op uw huis. Bijvoorbeeld geschikt wanneer u een auto, caravan of andere grote aankoop wilt doen. Met dit krediet gebruikt u de overwaarde op uw woning om zeer voordelig over extra geld te kunnen beschikken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.