Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Lage rente kan pijn doen
  Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent
  De hypotheeklasten bestaan voor een reusachtig onderdeel uit rente

Met Direct Banking kan u gemakkelijk uw Top-Interest spaarrekening online of per telefoon beheren.

Hoogste Rente Spaarrekening

Met Direct Banking kan u gemakkelijk uw Top-Interest spaarrekening online of per telefoon beheren. De hoofddoelstelling van de aandeelhouders is verdere groei in onafhankelijkheid. Een hoge interest en uw geld onmiddellijk beschikbaar.

Argenta voldoet ruim aan alle nationale en internationale ratio's van solvabiliteit. Argenta verschilt in een aantal opzichten van de overige financiŽle instellingen in BelgiŽ. Wat de producten betreft, wordt geopteerd voor eenvoud, transparantie zonder 'kleine lettertjes' en volume. Ze zijn niet geÔnteresseerd in een overname door een andere groep, en evenmin in het realiseren van overnames of het aangaan van fusies. Een Vlaamse krant bestempelde het als een 'eigenzinnige groeier', en dat is een trefzekere typering.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.