Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uw geld rendeert gedurende een vaste periode tegen een vaste rentevoet
  Dit betekent dat in eerste aanleg de hoogte van d
  Deze vergoeding bestaat uit het hypotheekrente tarief

Meer nog, in bedrag koopt u evenveel, maar u koopt veel meer units aan wanneer zij relatief goedkoop noteren.

Hypotheek Goedkoop

Na terugbetaling op eindevervaldag van de ontleende 75. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Wij hebben de gepaste oplossing voor U, snel, eenvoudig en discreet. Bovenstaande simulator maakt al meteen duidelijk waar we heen willen en op welk een bedragen je mag rekenen na 30 jaar, maar ook na 20 jaar. De formule is bijzonder populair in Nederland en wint meer en meer aan belang op de Belgische markt.

Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Wij werken met tal van nationale en internationale geldverstrekkers, waardoor deskundige adviseurs u de laagste rente kunnen aanbieden. Samengevat heb je op deze manier de vertrouwde woonlening, de aanlokkelijke lange termijn rendementen, de maximale fiscale voordelen en een permanente dubbele reserve. Beleggerscommunity met originele observaties, meningen en beleggingsideeŽn. De persoon uit ons voorbeeld koopt een pand aan voor 100 000 EUR. Iedere maand betaal je een deel van deze lening terug.

Een familielid of een vriend is niet altijd bereid om een aanzienlijk bedrag voor te schieten en mocht dit toch het geval zijn dan hebt u dit misschien liever niet.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.